Groot succes informatiemarkt “Hart Veilig Geffen”

Datum: 26-11-2016


Groot succes informatiemarkt “Hart Veilig Geffen”

Alles wat maar enigszins met hulp en veiligheid te maken had, kwam aan bod tijdens de infomarkt ‘Hart Veilig Geffen’ op zaterdag 26 november in de brandweerkazerne van Geffen. Ook Saved was vertegenwoordigd, met de presentatie van een drietal AED buitenkasten welke in Geffen in gebruik zijn.

 


De professionele film met talentvolle acteurs van eigen bodem, over de werking van AED, kreeg een bijzondere waardering van de bezoekers.

 

Zeker het bekijken waard, hierbij de link naar de film: www.youtube.com/watch?v=t4mPExL5CAU&feature=youtu.be Delen mag, graag zelfs!

 

Ieder van u heeft vast wel eens een promotiefilmpje van de Hartstichting gezien. De acteurs zijn onbekende mensen en zelfs dan maken hun verhalen veel indruk.

 

Stichting AED Beheer Geffen heeft het idee opgepakt om zelf een dergelijke film te maken, over lokale mensen die zij in Geffen allemaal kennen. Mensen uit hun midden die gereanimeerd zijn geweest vertellen samen met partner hun verhaal. Ook komen er mensen aan het woord die ooit gerenanimeerd hebben.

 

Zij hebben vele uren besteed aan script schrijven, opnames maken en bewerken, scènes en muziek selecteren.

En het resultaat is fantastisch!

 

 

Een innovatieve en unieke manier om een heleboel lokale mensen te overtuigen om toch vooral een reanimatie-AED cursus te gaan volgen en zich op te geven bij HartslagNU. Want dan staan we er voortaan echt nooit meer alleen voor.

 

De diverse demonstraties van brandweer, ambulance, veilig verkeer Nederland, EHBO, en AED maakte het geheel voor de vele bezoekers compleet.

Deze website wil gebruik maken van cookies.