Saved AED kasten

Saved ontwikkelt betrouwbare en betaalbare kasten om AED’s veilig in op te bergen. Deze robuuste kasten zijn voor zowel binnen- als buitentoepassing. Ze zijn bestand tegen vele weersomstandigheden en kunnen tegen een stootje. 

 

In nauwe samenwerking met ervaringsdeskundigen en partners is er een assortiment ontwikkeld wat zich met name richt op een buitentoepassing. Dus een verwarmde, verlichte en gesloten kast. Omdat Saved kasten in eigen beheer ontwikkelt, kan de kast helemaal naar wens worden samengesteld. Een kast met of zonder slot, met verwarming of juist koeling, uitgevoerd in het groen, geel of geborsteld RVS, het is allemaal mogelijk! 

 

AED's moeten beter beschikbaar zijn binnen maar vooral buiten en op openbare plaatsen. Echter moeten deze AED's goed beschermd worden voor ongewenste bezoekers en tegen diverse weersomstandigheden. Saved zet zich daarom met hart en ziel in om robuuste, betrouwbare en betaalbare AED kasten te maken en deze te blijven doorontwikkelen en verbeteren! 

 

Dit is nodig omdat er dagelijks 35 Nederlanders overlijden aan een hartstilstand buiten het ziekenhuis. De gemiddelde leeftijd van deze slachtoffers is slechts 66 jaar en 50% heeft nooit eerder hartklachten gehad. Tevens krijgen 300 Nederlanders wekelijks een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Bij een snelle defibrillatie (tussen de 3 en 5 minuten) kan een overlevingskans van 50 tot 70% worden behaald. De Hartstichting streeft er daarom naar om in heel Nederland binnen 6 minuten hulp te kunnen bieden bij een hartstilstand.

 

Bij een hartstilstand is de ambulance er niet altijd binnen 6 minuten. Daarom is er een actief oproepsysteem in het leven geroepen waarbij burgerhulpverleners direct opgeroepen kunnen worden wanneer er in de buurt iemand hulp nodig heeft. Echter zijn er nog steeds veel meer burgerhulpverleners nodig. Om u aan te melden als burgerhulpverlener, kunt u terecht op de website van de Hartstichting onder de knop ‘doe mee’.

 

Naast scholing, het oproepsysteem en burgerhulpverleners dienen er voldoende AED’s beschikbaar te zijn. Niet alleen overdag maar ook ’s nachts. De AED’s dienen dus publieke toegankelijk te zijn, 24/7.

 

Saved wil deze toegankelijkheid van AED's graag mede mogelijk maken met deze AED kasten. Wilt u meer informatie over de AED kasten neem dan contactmet ons op, wij zijn u graag van dienst. 

 

 

 

Producten

Producten

 

Saved AED kasten zijn ontwikkeld in samenwerking met ervaringsdeskundigen. Door jaren van ontwikkelen en verbeteren zijn de huidige kasten ontstaan.

 

>> Meer informatie

Meer informatie?

saved-contact.jpg

Heeft u interesse in één van onze producten? Of heeft u ideeën, suggesties, vragen of opmerkingen? Deze zijn van harte welkom! 

Luciën van Herpen 

T:   +316 1089 6274
E:   info@saved.nl

Deze website wil gebruik maken van cookies.